Αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες

Καλωσορίσατε στο Θεϊκό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο www.diasfm.gr που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο κρητικό και μη….

Ποιοι είμαστε…
Το Θεϊκό Κρητικό Ραδιόφωνο, δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με πλούσια εμπειρία γύρω από το ραδιόφωνο σαν ηλεκτρονικοί τεχνικοί, σαν γνώστες της κρητικής μουσικής, σαν παρουσιαστές, σαν αρθρογράφοι και σαν δημόσιες σχέσεις. Δώσαμε τ’ όνομα του Αστραποβροντοχαλαζοκράτορα Κρηταγενή Ξένιου Δία, που γεννήθηκε από τη Θεά Ρέα, στο Δικταίο Όρος, μεγάλωσε στον Ψηλορείτη και κατοίκησε στον Όλυμπο, μετά την ολοκληρωτική του νίκη στη γιγαντομαχία με τον παιδοφάγο πατέρα του Κρόνο, στο μετερίζι μας, σηματοδοτώντας την προθεσή μας να προσφέρουμε το κάτι διαφορετικό, ποιοτικό και αληθινό, υπηρετώντας τα ελληνοκρητικά πολιτιστικά γενόμενα.

Στοχεύουμε:

1. Να σας διαθέσουμε ένα πλούσιο κρητικό μουσικό υλικό φέρνοντάς σας σε επαφή με τη δική μας μουσική πρόταση-προσέγγιση, το δικό μας μουσικό όραμα, το οποίο ελπίζουμε να αποδεχτείτε και να αγαπήσετε…
2. Να υπηρετήσουμε με απόλυτο σεβασμό την παραδοσιακή μουσική και τους δημιουργούς της.
3. Να παρουσιάζουμε το έργο των δημιουργών του πνεύματος και της τέχνης.
4. Να αναδεικνύουμε το μουσικοποιητικό έργο και τους καλλιτέχνες του σήμερα.
5. Να σας ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα για όσα θα συμβαίνουνε στο κοινωνικοπολιτιστικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας και όχι μόνο.
6. Να ανατρέχουμε στο ιστορικό παρελθόν και να παρουσιάζουμε άγνωστες αναφορές όπως έχουν καταγραφεί από ιστορικούς μελετητές.
7. Να συμπορπατήξουμε με μαντιναδογράφους – ριμαδογράφους – ποιητές και χορευτές, για να γνωρίσουμε τον άυλο πολιτισμό της μαντινάδας, της ρίμας, της ποίησης και του χορού.
8. Να γλεντοξεφαντώνουμε με καλλιτέχνες, στο studio του diasfm, για τη δική σας απόλαυση!!!
Πολλά ακόμα θέματα σχεδιάζονται και θα υλοποιούνται με το πέρασμα του χρόνου. Μοναδικό κριτήριο για ότι θα υλοποιούμε, είναι η δική σας απόλαυση και αποδοχή, γι αυτό σας θέλουμε συνοδοιπόρους.

Με τη συμμετοχή σας, τις υποδείξεις και τις παρατηρήσεις σας, θα συνδιαμορφώνουμε το πρόγραμμα, έτσι ώστε μέσα από τις προσπάθειές μας αυτές να κατορθώσουμε να σας προσφέρουμε κάτι ουσιαστικό, για την ΕΛΛΑΔΑ μας, για την ΚΡΗΤΗ μας…

Το Θεϊκό Κρητικό Ραδιόφωνο www.diasfm.gr δημιουργήθηκε από εμάς τους λίγους για ΕΣΑΣ τους πολλούς!!!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που συμπορεύτηκαν μαζί μας στην προετοιμασία και υλοποίηση του στόχου, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντήσαμε. Η ΑΓΑΠΗ μας για τον πολιτισμό, ήταν τόσο μεγάλη και δυνατή, που τα ξεπέρασε όλα. Η ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ – και ‘σεις είσαστε συμπορπατητές μας όπως το είχατε αποδείξει και σε παλαιϊνές εποχές – είναι ο ΟΔΗΓΟΣ και περιμένουμε την αρωγή σας με τη διαφημιστική διάδοση για να γίνουμε η μεγαλύτερη κρητική ραδιοφωνική συντροφιά.

Θεϊκό Κρητικό Ραδιόφωνο
diasfm

 Ακούστε ζωντανα

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αναπαραγωγή, πατήστε εδώ